Nosive metalne konstrukcije

Home / Metalne konstrukcije / Nosive metalne konstrukcije

Metalna konstrukcija kao osnovni skelet građevinskog objekta mora ispunjavati sve kvalitativne i sigurnosne zahtjeve. Izrađuje se od različitih metalnih profila u skladu sa namjenom i težinom konstrukcije. Prije izrade čelične metalne konstrukcije potrebno je uraditi idejno i projektno rješenje kako bi svi parametri konstrukcije bili tačno definisani i precizirani.

U mogućnosti smo da izradimo sve vrste nosivih metalnih konstrukcija, a posebno smo specijalizovani za izradu krovnih konstrukcija koje su sve više tražene. Najčešće se ugrađuju na stare stambene objekte kojima se naknadno povećava spratnost.

Postoji više modela metalnih konstrukcija. One mogu biti jednovodne, dvovodne, viševodne, prizemne, spratne, višespratne, rešetkaste i ramovske. Izbor modela zavisi od njegove strukture i namjene, što se definiše projektnim rješenjem.

Izrada metalnih konstrukcija je prilično zahtjevan i složen posao. Naše dugogodišnje iskustvo garantuje vam da ćete dobiti maksimalno kvalitetan, siguran i postojan proizvod.

Imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas ili nas posjetite. Naš stručni tim potrudiće se da vam pomogne u pronalasku najboljeg rješenja.

Komentariši