O nama

Home / O nama

AS Tehnik d.o.o. Derventa

Kad je osnovano preduzeće AS Tehnik d.o.o.?

Preduzeće AS Tehnik d.o.o. osnovano je 19.09.2008. upisom u sudski registar. Od samog početka rada naglasak je bio na proizvodnji i pružanju usluga kao temelja za razvoj preduzeća. Vodeći se načelima kvaliteta i zadovoljstva kupaca, te radeći kao kooperant za velika građevinska i industrijska preduzeća, As Tehnik se razvijao i rastao te unapređivao svoja znanja, proizvode i usluge.

Metalne konstrukcije i njihovi dijelovi!

Preduzeće je osnovano sa jasnom vizijom i ciljem: proizvoditi kvalitetan i trajan proizvod konkurentan na tržištu. Dugogodišnje iskustvo daje nam za pravo da možemo reći da smo uspjeli sa našom vizijom i ciljem, što nas obvezuje da se nastavimo dalje razvijati i usavršavati. Specijalizovali smo se za izradu svih vrsta metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, za koje posjedujemo kompletan mašinski park te kvalitetnu radnu snagu. Proizvodni asortiman preduzeća čine:

metalni balkoni

nadstrešnice

ograde i gelenderi

krovne konstrukcije

građevinski podupirači

građevinske skele

stepeništa

staze za dimnjačare

čelični tornjevi za liftove i još mnogo drugih proizvoda.

 

Preduzeće se bavi pojedinačnom proizvodnjom, što znači da je svaki proizvod maksimalno prilagođen traženim dimenzijama i željama kupca. Pojedinačni pristup svakom proizvodu otvara nam mogućnost da uz upotrebljivost i funkcionalnost proizvoda poradimo i na njegovom dizajnu. Moderan dizajn naših proizvoda, uz funkcionalnost, postaje poželjna vizuelna dopuna svakoj kući i okućnici, svakom hotelu, apartmanu ili stambenoj zgradi.

Stručna pomoć uz upotrebu najsavremenijih softvera!

Za izradu metalnih konstrukcija i njihovih dijelova koriste se najsavremeniji softveri. Preduzeće posjeduje stručnu i profesionalnu logistiku koja sve nacrte izrađuje pomoću savremenih softvera po zahtjevu kupca. Stručna i logistička osposobljenost proizvodnog centra omogućila je učešće u realizaciji brojnih projekata u građevinarstvu na koje radni tim AS Tehnik može biti ponosan.

Gdje se nalazimo?

Proizvodni centar firme AS Tehnik d.o.o. nalazi se u Derventi (BiH), na adresi Lužani Bosanski bb. Preduzeće posluje na lokaciji površine od oko 1,5 ha, gdje u svom vlasništvu posjeduje proizvodne hale i opremu za proizvodnju, adekvatne kapacitete za organizaciju, prezentaciju, lagerovanje i distribuciju roba svih vrsta, sa potencijalom za dodatno širenje.

Plasman proizvoda na domaće i inostrano tržište!

Fokus plasiranja naših proizvoda je kako domaće, tako i inostrano tržište. Izuzetno povoljan geopoložaj Dervente (na sjeveru BiH), blizina granice sa EU a samim tim i proizvodnog centra AS Tehnik, omogućava preko glavnih čvorova autoputeva efikasnu saobraćajnu komunikaciju sa svim regionalnim centrima zemalja zapadnog Balkana i zapadne Evrope. Najveći dio naše proizvodnje izvozi se u zemlje Evropske Unije, pri čemu dominira izvoz u Austriju. Možemo se pohvaliti da sve veći broj naših proizvoda krasi stambene objekte grada Beča, na šta smo posebno ponosni.

Investicije, izgradnja i prodaja stambenih objekata!

Izrada metalnih konstrukcija i njihovih dijelova predstavlja osnovnu djelatnost preduzeća. Preduzeće je proširilo oblast svog djelovanja na investicije i izgradnju stambenih objekata, kao i prodaju istih. Do sada smo izgradili više stambenih objekata na atraktivnim lokacijama, a plan nam je da se taj oblik djelatnosti i dalje nastavi.

Vjerujući u teoriju održivog rasta i razvoja, svim sadašnjim i budućim partnerima želimo dugu i uspješnu saradnju uz poruku: „Obratite nam se s povjerenjem!“

Imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas ili nas posjetite. Naš stručni tim potrudiće se da vam pomogne u pronalasku najboljeg rješenja.