Ograde i gelenderi

Home / Metalne konstrukcije / Ograde i gelenderi

Metalne ograde i gelenderi su proizvodi koji će zadovoljiti sve vaše kriterijume i zahtjeve u pogledu estetike, funkcionalnosti i ekonomičnosti. Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama i širokoj paleti različitih horizontalnih i vertikalnih elemenata, savršeno se uklapaju u svaki prostor, kako spoljašnji, tako i unutrašnji.

Metalne ograde i gelenderi izrađuju se od najkvalitetnijeg materijala visoke postojanosti i izdržljivosti. Otporni su na koroziju, sve vremenske uslove i spoljašnje uticaje tako da ne zahtjevaju posebno održavanje. Potrebno ih je samo periodično prebrisati vlažnom krpom.

U odnosu na druge materijale, metalne ograde i gelenderi ne predstavljaju veliko opterećenje za građevinsku konstrukciju. S druge strane odlikuje ih maksimalna izdržljivost i stabilnost, te zadovoljavaju sve kriterijume u pogledu sigurnosti i zaštite.

Idealni su za stepeništa, terase, balkone, parapete. Odlično su estetsko rešenje i za bazenske ograde, poslovne pultove, šaltere i rukohvate. Pokazale su se kao postojano i prije svega isplativo rješenje za ograđivanje većih površina; dvorišta, imanja i placeva. Takođe, metalne kapije su proizvod koji je sve traženiji na tržištu s obzirom da ispunjava sve uslove u pogledu zaštite privatnosti i dobara, funkcionalnosti i estetike.

Ograde i gelenderi izradjuju se po mjeri i idejnom rješenju naručioca. Mogu se kombinovati sa različitim materijalima kao što su drvo, leksan i staklo što omogućava različita dizajnerska i jedinstvena rješenja.

S obzirom da se ograde, gelenderi i rukohvati sastavljaju iz dijelova, nije potrebna njihova dodatna obrada u samom prostoru. Nema brušenja, farbanja i zaštite što skraćuje vrijeme ugradnje i montaže. U najkraćem roku dobićete kvalitetan, elegantan i postojan proizvod u kome možete uživati dugi niz godina bez potrebe za obnavljanjem i doradom.

Pogledajte naše radove i odaberite gelender, ogradu, rukohvat  ili druge proizvode po pristupačnim cijenama. Ukoliko nemate idejno rješenje, zajedno ćemo osmisliti ono koje najviše odgovara vašim potrebama.

Imate dodatna pitanja?

Kontaktirajte nas ili nas posjetite. Naš stručni tim potrudiće se da vam pomogne u pronalasku najboljeg rješenja.

« 1 of 2 »