Prodaja stanova – Ul. Trive Vujića b.b. (centar)

Home / Investicije i prodaja nekretnina / Prodaja stanova – Ul. Trive Vujića b.b. (centar)

 

Za detaljniji pregled željene etaže potreban je samo jedan klik na fotografiju iznad.

Objekat se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u gradu, odlično povezanom sa ostalim dijelovima grada. Nalazi se u strogom centru Dervente, u ulici Trive Vujića bb. Iako u centru zbivanja, objekat je povučen od najprometnijih saobraćajnica što omogućava miran porodični život. U blizini se nalaze svi važniji sadržaji poput škole, Opštine, Pošte, Doma kulture, Osnovnog suda, prodavnica ili kraće rečeno, sve na dohvat ruke.

Objekat je spratnosti Su+P+2+Pe, gdje je suteren projektovan kao poslovni, a prizemlje, prvi sprat, drugi sprat i povučena etaža kao stambeni prostor.Suteren sadrži 7 parking mjesta, 7 ostava i 1 poslovni prostor. Suterenska etaža je povezana sa ostalim etažama objekta unutrašnjim stepeništem, dok je pristup vozila parking mjestima omogućen direktno s ulice kroz automatska rolo vrata. Što se tiče stambenih etaža izgrađene su 22 stambene jedinice.

Za objekat je izvršen tehnički prijem, izdata upotrebna dozvola i pušten je u funkciju, što omogućava direktno sklapanje kupoprodajnih ugovora.

Želite li pogledati ovaj objekat?! Zakažite svoju posjetu na jedan od sledećih brojeva: 00387 65 732 384 ili 00387 66 892 702.

 

Stan broj 1