Nekretnine na atraktivnim lokacijama

Home / Nekretnine na atraktivnim lokacijama

Prodaja stanova, poslovnih prostora, ostava i garažnih mjesta – ul. Trive Vujića b.b. Derventa

Objekat se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u gradu, odlično povezanom sa ostalim dijelovima grada. Nalazi se u strogom centru Dervente, u ulici Trive Vujića bb. Iako u centru zbivanja, objekat je povučen od najprometnijih saobraćajnica što omogućava miran porodični život. U blizini se nalaze svi važniji sadržaji poput škole, Opštine, Pošte, Doma kulture, Osnovnog suda, prodavnica ili kraće rečeno, sve na dohvat ruke.

Objekat je spratnosti Su+P+2+Pe, gdje je suteren projektovan kao poslovni, a prizemlje, prvi sprat, drugi sprat i povučena etaža kao stambeni prostor. Suteren sadrži 7 parking mjesta, 7 ostava i 1 poslovni prostor. Suterenska etaža je povezana sa ostalim etažama objekta unutrašnjim stepeništem, dok je pristup vozila parking mjestima omogućen direktno s ulice kroz automatska rolo vrata. Što se tiče stambenih etaža izgrađene su 22 stambene jedinice.

Za objekat je izvršen tehnički prijem, izdata upotrebna dozvola i pušten je u funkciju, što omogućava direktno sklapanje kupoprodajnih ugovora.  Za više informacija o preostaloj ponudi (parking mjestima, ostavama, poslovnom prostoru i stambenim jedinicama) kliknite na fotografiju ispod.

 

Prodaja stanova i poslovnih prostora – ul. Ukrinska b.b. Derventa

Objekat se nalazi u jednom od najljepših i najmirnijih naselja u Derventi, u Ukrinskoj ulici. Objekat je spratnosti P+2, gdje je prizemlje projektovano kao poslovni, a prvi i drugi sprat kao stambeni prostor. U prizemlju se nalazi poslovni prostor i 4 ostave. Stambene jedinice smještene su na prvom i drugom spratu, odnosno na svakom spratu po dvije (ukupno 4 stana).

Svi stanovi, kao i poslovni prostor, imaju razvedeno grijanje, uradjene podne i zidne obloge, i potpuno opremljeno kupatilo i wc.

Objekat ima svu potrebnu dokumentaciju, a stanovi su useljivi odmah po završetku svih kupoprodajnih procedura. Za više informacija kliknite na fotografiju ispod.